Tävling med Uber


Från och med den 15:e april till den 17:e maj kommer vår elevår vara med i en tävling skapad av Sveriges elevkårer och Uber där vi tävlar med tio andra elevkårer i Stockholms stad om vilken skola som på en månad kan få så många som möjligt att åka med Uber på deras kod. Vi i styrelsen tycker tävlingen är ett bra sätt att få in pengar till kåren för att kunna skapa roliga event för alla i KSG:s elevkår. 


Alla deltagande kårer får 60 kr per resa gjord på deras kod. Den vinnande kåren får dessutom 20 kr per resa som gjorts på alla elevkårers koder. Andra- och tredjepristagarna får 50% på en resa med Uber under en valfri dag, till exempel insparksfesten eller studenten.

 

Vad är då Uber? 
Uber är en app-baserad privatchaufförstjänst som är mycket prisvärd då du kan få en resa upp till 60% billigare än vad det skulle kosta med ett vanligt taxi bolag. Med ett enkelt knapptryck kan du resa i Stockholm, Göteborg och 270+ andra internationella städer – elegant och säkert.

Gör så här:
1.Registrera dig på https://get.uber.com/go/KOD
2. Ladda ned Uber-appen
3. Använd koden "Kungsten" 
4. Du är nu redo att åka! 


Genom att använda koden” Kungsten” blir din första resa gratis i Göteborg eller Stockhom, upp till 150 kr. Om elevkåren ska få in pengar för Uber resorna måste du använda koden ”Kungsten”. Koden gäller självklart inte bara för medlemmar i elevkåran, den är till för alla!! Ju fler vi får som använder koden destu mer pengar får vi, så sprid koden till alla på skolan inklusive lärare, till familjen, släkten, vänner och alla andra som du känner.

 

Som sagt pengarna kommer gå till event på skolan så ju mer pengar desto mer roliga aktiviteter kommer vi kunna anordna på skolan för att få en roligare skolgång.


~ Styrelsen


  Nyheter