Studentmösseutprovning


Kära treor!
På fredag, 3/10, kommer ABC-gruppen att komma till skolan och presentera sina studentmössor för er. De kommer befinna sig i studion och där kommer de ha en introduktion för er om deras mössor, kläder och erbjudanden. Detta är en chans för er att testa och känna efter vad ni vill ha inför studenten. Ha i åtanke att ni inte är tvingade att köpa eller beställa något nu, och även om ni lägger en beställning så kan ni logga in och ändra den hur många gånger som helst senare. Så känn er inte pressade att beställa nu, eller att det är sista chansen, för det är det inte.

För att undvika kaos nere i studion så kommer klasserna får speciella tider då de kan gå ner och prova mössorna.

Samhällseleverna: 10:00 - 12:30
Har ni håltimmor, ect, gå hellre på dem än på lunchen, för går båda klasserna på lunchen finns det risk att det blir för mycket elever och du inte kommer få tid att få hjälp.

Esteteleverna: 12:30 - 15:00
Esteterna slutar tidigt, så gå direkt efter lektionen.
 
 


~ Styrelsen


  Nyheter                                

Klädbytardag


På fredag 26/9 mellan kl. 11-12 är det klädbytardag för både Kungstensgymnasiet och studenter från Folkuniversitetet! Vem som helst får vara med och för att delta så kan man packa en påse/påsar med alla sina kläder/väskor/skor som inte längre används & ställa in i rum 310 mellan kl. 8-10.
Alla klädpåsar som vi får in kommer vi att ställa ut i Spökparken mellan kl 11-12, då är ni alla varmt välkomna att plocka på er så mycket som det bara går!

Kläderna som blir över kommer vi att skänka till Stadsmissionen.

KLÄDER LÄMNAS I: SAL 310
KLÄDER HÄMTAS I: SPÖKPARKEN

Du kan även passa på att bli medlem i kåren i spökis!
 
 

~ Styrelsen


  Nyheter                                

Medlemsfika


Kära medlemmar!
På tisdag äger vårt fösta medlemsfika rum! Från klockan 12-13 kommer vi bjuda alla våra medlemmar fika - kaka och saft/kaffe. Vi har begränsad fika, så först till kvarn. Allt du behöver göra är att uppge ditt namn för att kontrollera att du är med på medlemslistan! Kom ihåg att det nu är nytt läsår - nytt kårår - så alla som blivit medlemmar från och med augusti i år står enbart med på listan. Är du inte medlem? Ta med en liten 20 lapp, bli medlem i kåren och säkra ditt fika för de kommande 10 fikaveckorna (och en massa andra roliga event i framtiden)!
 
Facebooklänk till evenemang
 
 

~ Styrelsen


  Nyheter