Tack för gårdagens Kick-Off!


Tack för igår, en oförglömlig kväll, fylld med dans, skratt, musik och härliga outfits! Fotografen Petra var på plats igår och här kommer lite bilder från festen! Vill du se mer av Petras bilder, gå då in på hennes hemsida HÄR! Instagramtävlingen #KSGkickoff är fortfarande igång och på måndag utses vinnaren! Ha en trevlig fortsatt kväll så ses vi på fikat på tisdag!
 
 
 
 

~ Styrelsen

Kick-Off Info


Imorgon smäller det, festen är kommen! Uppmot 250 biljetter är sålda, outfits har börjat planeras och folk går spända över Kick-Offen imorgon på Porslinsfabriken inne i stan. För att förbereda dig extra mycket kommer här lite generell information om kvällen imorgon. Ångrat dig och verkligen, verkligen vill gå? Så kommer det finnas ett sista köptillfälle imorgon mellan 11.00 - 13.30. Samma pris, samma gröna lounge.
 
- Garderoben kostar 20kr, per jacka/väska.
- Alkohol får absolut inte tas med in i lokalen.
- Berusade elever kommer inte komma in på festen.
- Kommer du ändå in, och är för berusad, kommer du bli utkastad.
- Väskor kommer att kollas, så tänk på vad du packar ner.
- Går du ut från lokalen kommer du inte in igen, detta pga. lokalägarens deal med grannskapet, vi beklagar detta.
- Rökrum finns inne i lokalen, men vi rekommenderar inte att hänga där inne om du inte röker, det är trångt, varmt, rökigt och blir det för mycket folk kommer vakterna avlägsna folk bort därifrån.
- Vatten kommer att finnas.
- Festen är öppen från 20:00 - 01:00
- Dörrarna stängs klockan 22:00, kom innan det för att få vara med på festen.
- DJ kommer 21:00, innan det spelas önskelåtar.
- Instagramtävlingen om kreativaste outfit, bästa festbilden för temat, rullar hela kvällen, även helgen, under #ksgkickoff
 
Då ses vi imorgon!

~ Styrelsen


  Kick-Off, Nyheter;                                

Random Acts of Kindness


Sveriges Elevkårer har anordnat en tävling som heter Random Acts of Kindness, som går ut på att visa lite kärlek från kåren, göra någonting kul - och random! För några få veckor sedan överraskade vi en medlem med en sång, så här är vårt bidrag! För att hjälpa vår elevkår att vinna tävlingen, så räknas antalet delningar på den officiella posten på facebook, så dela mer än gärna! Tack för hjälpen alla som var med och sjöng och tack alla medlemmar som varit med och bidragit med en medlemsavgift som gör att vi tillsammans kan skapa mer givande skoltid på vår skola! #elevkår
 
 
Dela videon här: KLICKA HÄR, TACK!
 
Här är Sveriges Elevkårers tävlings post.
 

~ Styrelsen


  Nyheter