Musikhjälpenveckan


Kära kungstenselever!
Musikhjälpen är ett välgörenhetsevenemang som arrangeras av SVT och P3, en hel vecka dygnet runt, varje år. Man kan önska låtar för pengar samtidigt som programmet gästas av artister, initiativtagare, skolor, organisationer, ect som alla vill bidra med pengar för välgörenhet. Årets tema är "Stoppa spridningen av HIV" och hela veckan kommer vi samla in pengar för kårens egna initiativ. Alla pengar vi får in under veckan kommer gå direkt till musikhjälpen! Kom ihåg, att har du inte hämtat ditt kårkort ännu, så kan du hämta det tisdag, torsdag eller fredag!

Måndag - INSTAGRAMTÄVLING
Det kan vara en bild på dig och katten, kompisarna eller mamma? Temat är ‘gemenskap'. Glöm inte tagga; #gemenskapksg. Vinnare avslöjas på julavslutningen!

Tisdag - MEDLEMSFIKA
Vi börjar lite tidigare, kl 11.30 i gröna loungen. Insamlingsbössa kommer finnas, så skänk gärna en slant.

Onsdag - GRUPPFOTO
Vi vill få alla mh-stödjare i en bild, kom till gröna loungen, 11.30, posa lite och ät pepparkakor. Bär gärna grön eller röd tröja/mössa/halsduk eller vad som helst, i musikhjälpens färger!

Torsdag - MIN-MUSIKHJÄLPEN
Musik kommer spelas i gröna loungen kl 12, och ni kan önska er favvolåt för 5:- (eller mer?) som går direkt till musikhjälpen.

Fredag - KÅRHÄNG
Vi välkomnar alla medlemmar på lite pre-helg mys. Det kommer finnas snacks, dryck, tända ljus och musikhjälpen såklart. Skänk en frivillig summa (minst 10:-) och visa upp medlemskortet för att komma in. Vi håller hus i sal 321, kl 15
 


Vill du lämna ett större bidrag ELLER inte har några cash på dig under skoldagarna, så kan du lämna ett digitalt bidrag direkt till musikhjälpen i vår digitala insamlingsbössa (som kommer finnas fram tills söndag!). Du knappar in ditt telefonnummer, klickar på hur mycket pengar du vill skänka och klickar på 'Skicka'. Såklart går varenda krona till Musikhjälpen, tack för ditt bidrag!

LÄNK: Kungstensgymnasiets Elevkårs Musikhjälpenvecka
 
 
 
 

 

~ Styrelsen


  Nyheter                                

Medlemskortsrelease


Vi har väntat så länge, men nu är det äntligen dags... kårkorten är här!
 
Förra kåråret hölls en releasefest för elevkårens nya logotype. Ett spöke som representerar spökparken där vår skola ligger. Nu är det dags för nästa release, som är helt riktad till våra medlemmar, nämligen kårkorten! Alla medlemmar kommer få ett kårkort med sitt namn på som kommer representera ert medlemskap fram tills Juni 2015 då kåråret är slut. Med kortet behöver ni inte längre vänta på att bli uppsökt i någon lista för att ta del av rabatter, erbjudanden, event och tävlingar. Kortet är det officiella beviset på ert medlemskap, så håll hårt i det!

Den 4 december klockan 12:00 (och framåt) kommer styrelsen finnas i Gröna Loungen på tredje våningen, redo att ge ut medlemskorten. För enklaste utdelning, bilda en kö och säg ditt namn, vi letar upp ditt kort och sedan är kortet ditt! Du kan självklart bli medlem på plats och få ditt kort på en gång, bara ta med 20 kronor och säkra ditt medlemskap i elevkåren!
OBS. Du kan bara hämta ut kortet åt dig själv, alltså kan du inte hämta ut en kompis kort.
OBS 2. Om du av någon anledning inte kan hämta ut ditt kort under den här tiden, kommer det komma fler tillfällen.

Har du frågor, skriv gärna ett meddelande, gör ett inlägg nedan eller mejla: ksgelevkar@gmail.com
 
 


~ Styrelsen


  Nyheter