Musikhjälpenveckan


Kära kungstenselever!
Musikhjälpen är ett välgörenhetsevenemang som arrangeras av SVT och P3, en hel vecka dygnet runt, varje år. Man kan önska låtar för pengar samtidigt som programmet gästas av artister, initiativtagare, skolor, organisationer, ect som alla vill bidra med pengar för välgörenhet. Årets tema är "Stoppa spridningen av HIV" och hela veckan kommer vi samla in pengar för kårens egna initiativ. Alla pengar vi får in under veckan kommer gå direkt till musikhjälpen! Kom ihåg, att har du inte hämtat ditt kårkort ännu, så kan du hämta det tisdag, torsdag eller fredag!

Måndag - INSTAGRAMTÄVLING
Det kan vara en bild på dig och katten, kompisarna eller mamma? Temat är ‘gemenskap'. Glöm inte tagga; #gemenskapksg. Vinnare avslöjas på julavslutningen!

Tisdag - MEDLEMSFIKA
Vi börjar lite tidigare, kl 11.30 i gröna loungen. Insamlingsbössa kommer finnas, så skänk gärna en slant.

Onsdag - GRUPPFOTO
Vi vill få alla mh-stödjare i en bild, kom till gröna loungen, 11.30, posa lite och ät pepparkakor. Bär gärna grön eller röd tröja/mössa/halsduk eller vad som helst, i musikhjälpens färger!

Torsdag - MIN-MUSIKHJÄLPEN
Musik kommer spelas i gröna loungen kl 12, och ni kan önska er favvolåt för 5:- (eller mer?) som går direkt till musikhjälpen.

Fredag - KÅRHÄNG
Vi välkomnar alla medlemmar på lite pre-helg mys. Det kommer finnas snacks, dryck, tända ljus och musikhjälpen såklart. Skänk en frivillig summa (minst 10:-) och visa upp medlemskortet för att komma in. Vi håller hus i sal 321, kl 15
 


Vill du lämna ett större bidrag ELLER inte har några cash på dig under skoldagarna, så kan du lämna ett digitalt bidrag direkt till musikhjälpen i vår digitala insamlingsbössa (som kommer finnas fram tills söndag!). Du knappar in ditt telefonnummer, klickar på hur mycket pengar du vill skänka och klickar på 'Skicka'. Såklart går varenda krona till Musikhjälpen, tack för ditt bidrag!

LÄNK: Kungstensgymnasiets Elevkårs Musikhjälpenvecka
 
 
 
 

 

~ Styrelsen


  Nyheter